Wasknijper Zonder Knijpfunctie!

Heb je problemen met de wasknijpers?

Dat is helaas niet meer dan logisch!. De gewone houten of plastieken wasknijpers zijn namelijk gemaakt om snel kapot te gaan! Zo kunnen ze aan je blijven verkopen.

Deze wasknijpers zijn niet alleen poreus en zwak maar zijn ook nog eens slecht van kwaliteit, ze laten nog eens afdruk achter op de kleding en soms zelfs lelijke roestvlekken op de wasgoed.

Het maakt niet uit of je de houten of de kunststof wasknijpers gebruikt doordat er meerdere delen zijn, gaan deze wasknijpers al heel snel kapot. Goedkoop wordt dure-koop!

Ezzypegs wasknijpers zijn speciaal ontwikkelde wasknijpers. onze wasknijpers hebben geen metalen veer.

  • makkelijk te glijden over de was zonder te hoeven knijpen.
  • is gemaakt van gerecycled plastic. (70%)
  • het is bestand tegen uv stralen.
  • het breekt niet, wordt niet poreus, geen gevaar op verwondingen.
  • het is geschikt voor op de waslijn en ook voor op de wasrek/droogrek
  • heeft een unieke klemmechanisme.
  • laat geen afdruk of roestvlekken achter op wasgoed.
  • het is geschikt om dunnere kleding tot dikkere badjassen, handdoeken, vloerkleden, e.d mee te knijpen.
  • gepatenteerd nieuw/idee. 

EzzyPegs zijn het beste wasknijpers die ik ooit heb gebruikt. Het probleem met de wasknijpers is dat ze heel snel kapot gaan, zelfs de duurste. Deze niet, ik gebruik ze nu al een tijdje en ze blijven als nieuw.

De andere probleem was altijd voor me dat ik artrose heb in de handen en vingers en daardoor heb ik veel moeite met knijpen. Bij EzzyPegs is knijpen niet nodig, je schuif ze, en daardoor zijn ze voor mij ideaal. Dat ze groot zijn is voor mij ook een grote voordeel, want ik kan moeilijk kleine dingen pakken met mijn handen.

Kortom ik kan ze zeer aanbevelen, ze zijn elke cent dubbel en dwars waard!

Dusica

Groningen

Ik heb de Ezzypegs voor mijn moeder gekocht. Mijn moeder heeft ten gevolge van medicatie last van verminderde knijpkracht in haar handen. Voor haar was het derhalve moeilijk om een normale wasknijper open te knijpen. Met de Ezzypegs .kan ze zelf weer goed de was ophangen. Zelfs op een droogrek waarvan de drooglijnen normaliter dikker zijn, dan van bv. een droogmolen.

Gemakkelijk & duurzaam |

Kees Amsterdam

Ezzypegs wasknijpers in 4 kleuren

brabantia wasknijpers concurrent
brabantia wasknijpers concurrent
brabantia wasknijpers concurrent
brabantia wasknijpers concurrent

Wasknijpers voor Reuma

Ezzypegs is de de perfecte wasknijper voor mensen met een Reuma aandoening!

Deze grote wasknijpers zijn ook zeer geschikt voor mensen die bijna niet of geen knijpfunctie meer hebben, door bijvoorbeeld reumatische aandoeningen. Ezzypegs wasknijper kan zonder te veel kracht te gebruiken over de kleding worden geschoven. De grote wasknijper opent automatisch wanneer de wasknijper met minimale druk over de kleding wordt geschoven.  De knijpfunctie is bij deze wasknijpers niet meer nodig.

wasknijper zonder knijpfunctie
sterke wasknijpers